ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με νάρθηκα στο πόδι εμφανίστηκε ο Τ.Μπάιντεν και υποσχέθηκε «τόνωση» της οικονομίας (φωτό)

Με νάρθηκα στο πόδι εμφανίστηκε ο Τ.Μπάιντεν και υποσχέθηκε «τόνωση» της οικονομίας (φωτό)

Ο Μπάιντεν εμφανίστηκε στην εκδήλωση για πρώτη φορά μετά το ατύχημα που είχε το Σάββατο από το οποίο προκλήθηκε ρωγμώδες κάταγμα στο πόδι του.

Λόγω του ατυχήματος ο 78χρονος εκλεγμένος πρόεδρος φοράει νάρθηκα ποδοκνημικής ακινητοποίησης τύπου «μπότα» για αρκετές εβδομάδες.

Με το νάρθηκα αυτό εμφανίστηκε σήμερα στην εκδήλωση στο Γουίλμιγκτον στο Ντέλαγουερ.

Ο Τζο Μπάιντεν υπογράμμισε πως το μήνυμά του «προς όλους όσοι δίνουν μάχη αυτή τη στιγμή είναι το ακόλουθο: η βοήθεια φθάνει».

Επίσης ένα «στιβαρό» πακέτο τόνωσης της αμερικανικής οικονομίας υποσχέθηκε ο Τζο Μπάιντεν από το Ντέλαγουερ, όπου παρουσίασε μέλη του οικονομικού του επιτελείου.

Η Τζάνετ Γέλεν, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ στην κυβέρνηση Μπάιντεν, δήλωσε από την πλευρά της ότι η χώρα είναι αντιμέτωπη με μια «ιστορική κρίση» από την πανδημία και την επακόλουθη οικονομική κατάρρευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι μια αμερικανική τραγωδία και είναι αναγκαίο να ενεργήσουμε κατεπειγόντως. Η αδράνεια θα δημιουργήσει μια αυτοτροφοδοτούμενη πτώση της οικονομικής δραστηριότητας, προκαλώντας μεγαλύτερη καταστροφή», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.