Κογκρέσο: Βγήκε μεσάνυχτα από τις σήραγγες για να επιβεβαιώσει όπως-όπως τη νοθεία & να κάνει πρόεδρο τον Τ.Μπάιντεν

Κογκρέσο: Βγήκε μεσάνυχτα από τις σήραγγες για να επιβεβαιώσει όπως-όπως τη νοθεία & να κάνει πρόεδρο τον Τ.Μπάιντεν

Πρωτοφανείς σκηνές που θυμίζουν ανελεύθερα καθεστώτα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, καθώς τα μέλη του Κογκρέσου βγήκαν τα μεσάνυχτα(!) από τις σήραγγες που είχαν κρυφτεί για να γλιτώσουν από τη λαϊκή οργή των πατριωτών, με σκοπό να επιβεβαιώσουν όπως-όπως τις νοθευμένες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου και να κάνουν πρόεδρο τον Τζο Μπάιντεν μέσα στη νύχτα!

Την ίδια στιγμή εντός κι εκτός Καπιτωλίου υπάρχουν χιλιάδες οπλισμένοι αστυνομικοί που τους φυλούν από τους πολίτες.

Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος Μάικ Πενς ευχαρίστησε την αστυνομία που τον έσωσε(!) και στη συνέχεια δήλωσε πως θα επιβεβαιώσει την εκλογή Μπάιντεν με κάθε κόστος τα ξημερώματα!

Την ίδια στιγμή έρχονται στην επιφάνεια εικόνες και βίντεο με το φυγάδεμα των βουλευτών μέσα από τις σήραγγες από την αστυνομία για να γλιτώσουν από την οργή του πατριωτικού λαού, που προσπάθησε να σταματήσει την επιβεβαίωση της νοθείας. Μάλιστα οι αστυνομικοί τους φόρεσαν σακούλες στο κεφάλι!

Από τις ίδιες σήραγγες ξεπρόβαλαν για να κάνουν πρόεδρο τον Τζό Μπάιντεν τα… μεσάνυχτα!

https://twitter.com/Mike_Pence/status/1347035264875696128?s=20

«Ακόμη και μετά τη βία και τον βανδαλισμό άνευ προηγουμένου σε αυτό το Καπιτώλιο, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού των ΗΠΑ συναντώνται ξανά, την ίδια ημέρα, για να υπερασπιστούν το Σύνταγμα», είπε ο Πενς.

«Δεν νικήσατε, η βία δεν νικά ποτέ», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος, απευθυνόμενος στους πατριώτες που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο για να σταματήσουν την επιβεβαίωση της νοθείας.

Παρόλα αυτά οι πιστοί σύμμαχοι του Τραμπ, δηλαδή περίπου 100 Βουλευτές και κάποιοι Γερουσιαστές, με επικεφαλή τον Τζος Χάλεϊ και τον Τεντ Κρουζ συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την «τιμή των όπλων» και κάνουν ενστάσεις για τις πολιτείες που έγινε εκτεταμένη νοθεία

Για την Αριζόνα η ένσταση απορρίφθηκε όπως αναμενόταν, με ψήφους 93 έναντι 6.

Δείτε live την επιβεβαίωση της νόθης εκλογής Μπάινττεν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.