ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ισραήλ: Στο δικαστήριο ο πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου – Δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Ισραήλ: Στο δικαστήριο ο πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου – Δηλώνει αθώος για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν

Την πόρτα του δικαστηρίου πέρασε και πάλι σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για διαφθορά που τον βαρύνουν.

Εισερχόμενος στο αυστηρά φυλασσόμενο δικαστήριο στην Ιερουσαλήμ ο Νετανιάχου, φορώντας μάσκα, δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Μέσα στην αίθουσα δήλωσε αθώος ενώπιον των τριών δικαστών.

“Επιβεβαιώνω τη γραπτή ανακοίνωση που υποβλήθηκε εξ ονόματός μου”, είπε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αναφερόμενος στο έγγραφο που υπέβαλαν οι δικηγόροι του στο δικαστήριο τον Ιανουάριο, στο οποίο εξηγούν ότι ο Νετανιάχου δεν είναι ένοχος για τις κατηγορίες για διαφθορά, παραβίαση εμπιστοσύνης και απάτη που έχουν απαγγελθεί εναντίον του.

Κατά την έναρξη της δίκης του, τον Μάιο του 2020, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός είχε καταγγείλει τις γελοίες κατηγορίες εναντίον του.

Οι δικηγόροι του είχαν τότε ζητήσει από το δικαστήριο αναβολή πολλών μηνών προκειμένου να εξετάσουν τα στοιχεία εναντίον του 71χρονου πρωθυπουργού.

Εναντίον του Νετανιάχου απαγγέλθηκαν το 2019 κατηγορίες για μια σειρά υποθέσεων που αφορούν μεταξύ άλλων τη λήψη δώρων από εκατομμυριούχους φίλους του με αντάλλαγμα διευκολύνσεις από την κυβέρνηση, θετική κάλυψη από μέσα ενημέρωσης με αντάλλαγμα ευνοϊκές νομοθεσίες υπέρ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.