Ν.Τραμπ: Σκέψεις για ορισμό της Ιβάνκα ως υποψήφια αντιπρόεδρο ενόψει των εκλογών του 2024

Ν.Τραμπ: Σκέψεις για ορισμό της Ιβάνκα ως υποψήφια αντιπρόεδρο ενόψει των εκλογών του 2024

Ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Ντόναλντ Τραμπ να προορίζει την Ιβάνκα για υποψήφια αντιπρόεδρο ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ το 2024.

Ο Τραμπ δεν έκρυψε όλα τα προηγούμενα χρόνια την εύνοιά του στο πρόσωπο της Ιβάνκα. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρώην υποδιευθυντής της προεκλογικής του καμπάνιας, Ρικ Γκέιτς, στο βιβλίο του “Wicked Game” ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε την Ιβάνκα ως αντιπρόεδρό του το 2016, ενώ τον Οκτώβριο του 2018 είχε δηλώσει ότι η μεγαλύτερη κόρη του θα αποτελούσε μια «απίστευτη» πρεσβευτή των ΗΠΑ στον ΟΗΕ. Η όποια απόφασή του να ορίσει ως υποψήφιο αντιπρόεδρό του την Ιβάνκα ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας Τραμπ θα αφήσει ουσιαστικά εκτός μάχης τον Πενς, ο οποίος απέρριψε τον περασμένο Ιανουάριο το αίτημα του Τραμπ να μην επικυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών στο κολλέγιο των εκλεκτόρων σε ορισμένες πολιτείες για να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία. Ο Τραμπ επιτέθηκε μάλιστα στον τέως αντιπρόεδρο των ΗΠΑ με ανάρτησή του στο Twitter κατηγορώντας τον ότι «δεν είχε το θάρρος να κάνει αυτό που έπρεπε να γίνει για να προστατευθεί η χώρα μας και το Σύνταγμά μας».

Ο Τραμπ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα διεκδικήσει την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, αλλά άτομα του περιβάλλοντός του ξεκαθάρισαν στο Bloomberg ότι δεν σκέφτεται να ορίσει τον Πενς ως υποψήφιο αντιπρόεδρό του σε τέσσερα χρόνια. «Κατ’ ιδίαν έχει συζητήσει εναλλακτικές έναντι του Πενς καθώς έχει κατασταλάξει στα άτομα που θεωρεί ότι στάθηκαν στο πλευρό του στο τέλος της θητείας του και ποια τον άφησαν στα κρύα του λουτρού», ανέφεραν δύο πηγές στο πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 39χρονη Ιβάνκα δεν έχει προς το παρόν ξεκαθαρίσει αν τρέφει πολιτικές φιλοδοξίες, ενώ πρόσφατα αρνήθηκε να διεκδικήσει την έδρα του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή της Φλόριντα Μάρκο Ρούμπιο στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022. Αλλά και ο αδελφός της, Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ αρνήθηκε να διεκδικήσει ένα δημόσιο αξίωμα, ενώ η νύφη τους, σύζυγος του Έρικ Τραμπ, Λάρα, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια για την έδρα της Βόρειας Καρολίνα στη Γερουσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.