ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια γιαγιά που βοηθάει στο κρεοπωλείο! Πραγματικά, ότι πιο αντιπροσωπευτικό της σύγχρονης Ελλάδας, στην Ευρωβουλή!

Ελβετικά ΜΜΕ: Αμερικανική αποστολή στη Γενεύη για να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής Τ.Μπάιντεν-Β.Πούτιν

Ελβετικά ΜΜΕ: Αμερικανική αποστολή στη Γενεύη για να προετοιμάσει τη Σύνοδο Κορυφής Τ.Μπάιντεν-Β.Πούτιν

Στην Ελβετία για την πρώτη σύνοδο κορυφής τους, αναμένεται να βρεθούν σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα «Tages-Anzeiger» ο Τζο Μπάιντεν και ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

Αμερικανική αποστολή βρίσκεται ήδη στη Γενεύη για τον σκοπό αυτόν, προστίθεται στο δημοσίευμα. Παρατηρητές αεροπλάνων ανέφεραν στο Twitter ότι είδαν ένα ασυνήθιστο αμερικανικό μεταγωγικό να προσγειώνεται την Κυριακή στο αεροδρόμιο της πόλης. Η «Tages-Anzeiger» γράφει ότι ο ακριβής χρόνος και τόπος της συνόδου παραμένει ασαφής. Ενδέχεται όμως να διεξαχθεί στη Γενεύη εντός των δύο επόμενων εβδομάδων.

Σύνοδος Μπάιντεν-Πούτιν: Ουδέν σχόλιο από τις δύο πλευρές

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα επίσημο σχόλιο, ούτε από την Ουάσιγκτον ούτε από τη Μόσχα. Αν και οι σχέσεις των δύο χωρών έχουν επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα, ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου Τζέικ Σάλιβαν και ο Ρώσος ομόλογός του Νικολάι Πατρούσεφ είχαν νωρίτερα σήμερα συνομιλίες στη Γενεύη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας πιθανής συνόδου, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Tass.

Ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε «σημαντική» τη συνάντηση αυτή για την προετοιμασία μιας συνόδου κορυφής, διευκρινίζοντας ότι Σάλιβαν και Πετρούσεφ συζήτησαν «μια σειρά θεμάτων».

«Η συνάντηση ήταν ένα σημαντικό βήμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μιας σχεδιαζόμενης συνόδου ΗΠΑ-Ρωσίας, η ημερομηνία και η τοποθεσία της οποίας θα ανακοινωθούν αργότερα», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελβετίας απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες της «Tages-Anzeiger» αλλά τόνισε ότι η χώρα είναι προετοιμασμένη να παράσχει «κάθε χρήσιμη και επιθυμητή υπηρεσία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.