ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

A.Μπλίνκεν: «Εποικοδομητική η συνάντηση μου με τον Κ.Μητσοτάκη»

Ο Α.Μπλίνκεν σημείωσε ότι η σχέση των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή

A.Μπλίνκεν: «Εποικοδομητική η συνάντηση μου με τον Κ.Μητσοτάκη»

Ο Άντονι Μπλίνκεν λίγο πριν αναχωρήσει από την Ελλάδα για το Τελ Αβίβ χαρακτήρισε εποικοδομητική τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο, λίγη ώρα μετά το θερμό τετ α τετ των δύο ανδρών, ο κ. Μπλίνκεν σημείωσε ότι η σχέση των Ηνωμένων Πολιτειών με την Ελλάδα γίνεται πιο ισχυρή, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.

«Εστιάσαμε και στο τι έχουν κάνει και οι δύο χώρες, μέσω των ηγεσιών του προέδρου Ερντογάν και του πρωθυπουργού Μητσοτάκη, ώστε να φέρουν πιο κοντά την Ελλάδα με την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης και της συνάντησης που είχαν πριν από έναν μήνα» πρόσθεσε ο κ. Μπλίνκεν.

Στο μεταξύ ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ σε ανακοίνωσή του για το περιεχόμενο των συνομιλιών Μητσοτάκη Μπλίνκεν ανέφερε ότι οι δύο άνδρες συνομίλησαν για την τρέχουσα κατάσταση στη Μέση Ανατολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για τον ηγετικό ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή αλλά και για τη συνεχιζόμενη υποστήριξή της προς την Ουκρανία, την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους αμάχους στη Γάζα αλλά και της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα μέσω της συμμετοχής της στην Επιχείρηση Prosperity Guardian.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.