ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Μία ακόμα γκάφα από τον Τ.Μπάιντεν: Στην απονομή μεταλλίου στον Γ.Στόλτεμπεργκ διάβασε τις οδηγίες που του είχαν δοθεί!

Την ώρα που απένειμε το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ

Μία ακόμα γκάφα από τον Τ.Μπάιντεν: Στην απονομή μεταλλίου στον Γ.Στόλτεμπεργκ διάβασε τις οδηγίες που του είχαν δοθεί!

Σε ακόμα μια γκάφα προχώρησε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, καθώς την ώρα που απένειμε το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, διάβασε σε ομιλία οδηγία προς τον… εαυτό του!

Συγκεκριμένα, διαβάζοντας τον λόγο του από το οτοκιού κάποια στιγμή διάβασε και τις οδηγίες που είχε συντάξει το επιτελείο του προς τον ίδιο…

Την ώρα που ο Τζο Μπάιντεν θα έδινε το μετάλλιο στον Γενς Στόλτενμπεργκ ακούγεται να διαβάζει μια οδηγία λίγων λέξεων προς το εαυτό του λέει: «Φωνάξτε τον στρατιωτικό βοηθό».

Ο Αμερικανός πρόεδρος, εδώ και αρκετούς μήνες έχει δείξει με τις εμφανίσεις του ότι έχει σοβαρά διανοητικά προβλήματα.

Θα προσπαθήσει με την παρουσία του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ να αποδείξει ότι είναι ικανός να διεκδικήσει ακόμα μια θητεία απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά πλέον αυτό δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι Δημοκρατικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.