ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες του Τ.Μπάιντεν – Είπε πως το 2021 συνάντησε το… νεκρό Γερμανό πρωθυπουργό Χέλμουτ Κολ!

Το ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Νέα Υόρκη

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες του Τ.Μπάιντεν – Είπε πως το 2021 συνάντησε το… νεκρό Γερμανό πρωθυπουργό Χέλμουτ Κολ!

Δεν έχουν τέλος οι γκάφες που κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν καθώς μετά σφάλμα με τον Φρανσουά Μιτεράν, μπέρδεψε για ακόμη μία φορά έναν… νεκρό με έναν ζωντανό κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Νέα Υόρκη.

Ο Τζο Μπάιντεν, είπε πως κατά τη διάρκεια της πολιτικής του περιοδείας στην Ευρώπη το 2021 συνάντησε το νεκρό Γερμανό πρωθυπουργό, Χέλμουτ Κολ, εννοώντας φυσικά την Άνγκελα Μέρκελ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Νέα Υόρκη ενώπιον ανθρώπων, που στηρίζουν χρηματικά την καμπάνια του για επανεκλογή στον προεδρικό θώκο, ο Τζο Μπάιντεν τόνισε πως συναντήθηκε με Ευρωπαίους ηγέτες στο περιθώριο της G7 στην Κορνουάλη το 2021, η οποία έλαβε χώρα μήνες μετά τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.

Είχε πει, μάλιστα, ότι ο Χέλμουτ Κολ, ο οποίος πέθανε το 2017, τον είχε ρωτήσει πώς θα αντιδρούσε αν διάβαζε ότι άνθρωποι εισέβαλαν στο βρετανικό κοινοβούλιο και σκότωναν αστυνομικούς «για να εμποδίσουν την εκλογή ενός πρωθυπουργού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά, στη διάσκεψη συμμετείχε η Άνγκελα Μέρκελ ως Καγκελάριος της Γερμανίας, με τον Αμερικανό πρόεδρο να μην διορθώνει τα λεγόμενά του και να προκαλείται σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.