ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δημοσκόπηση στο «Χ» από τον Ε.Μασκ για την απαγόρευση της εβραϊκής ΜΚΟ ADL

«Η αγαπημένη τακτική της ADL είναι ο οικονομικός εκβιασμός»

Δημοσκόπηση στο  «Χ» από τον Ε.Μασκ για την απαγόρευση της εβραϊκής ΜΚΟ ADL

«Ο Έλον Μασκ συναναστρέφεται με λευκούς εθνικιστές και αντισημίτες που θέλουν να απαγορεύσουν την εβραϊκή ΜΚΟ  Anti-Defamation League από το Twitter, την ισχυρή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που τώρα αποκαλεί Χ» αναφέρουν εξοργισμένα τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο Μασκ ρώτησε το Σάββατο τους ακολούθους του εάν θα έπρεπε να κάνει δημοσκόπηση στην πλατφόρμα σχετικά με ένα hashtag, #BanTheADL, που αγκάλιασαν τις τελευταίες ημέρες οι «λευκοί εθνικιστές και άλλοι της ακροδεξιάς» αναφέρει η Jerusalem Post.

Ο Μασκ είχε νωρίτερα κάνει like στο tweet που κυκλοφόρησε το hashtag του Κιθ Γουντς, ενός Ιρλανδού ακτιβιστή.

«Η αγαπημένη τακτική του ADL είναι ο οικονομικός εκβιασμός των εταιρειών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να καταργήσουν την ελευθερία του λόγου στις πλατφόρμες τους», είπε ο Γουντς στο tweet του στις 31 Αυγούστου.

«Γιατί να έχουν μια πλατφόρμα στο X για να κρατήσουν τον @elonmusk για λύτρα; Ήρθε η ώρα να #BanTheADL.»

Η Anti-Defamation League, είναι μια διεθνής εβραϊκή μη κυβερνητική οργάνωση με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες που ειδικεύεται στο δίκαιο των πολιτικών δικαιωμάτων και καταπολεμά τον αντισημιτισμό και τον εξτρεμισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.