ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές: Πού βρίσκεται η καταμέτρηση σε Αριζόνα και Νεβάδα

Όλα θα κριθούν στον 2ο γύρο στην Τζόρτζια και ενδεχομένως στη Νεβάδα, με τα σενάρια να είναι όλα ανοιχτά

Ενδιάμεσες αμερικανικές εκλογές: Πού βρίσκεται η καταμέτρηση σε Αριζόνα και Νεβάδα

Στην Αριζόνα και στη Νεβάδα συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων, ωστόσο όλα δείχνουν ότι μαζί με την καταμέτρηση, θα συνεχιστεί και η αγωνία.

Στη Νεβάδα προηγείται ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ωστόσο δεν φαίνεται να «πιάνει» το 50% και πάνω των ψήφων, ώστε να εκλεγεί.

Με καταμετρημένο το 84% των ψήφων, ο Ρεπουμπλικανός συγκεντρώνει το 49,4%, ενώ χθες το βράδυ, είχε 49,9%.

Με άλλα λόγια, η τάση είναι πτωτική και παρότι δεν κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά (47,6% ο Δημοκρατικός υποψήφιος), εντούτοις δεν εκλέγεται.

Ως εκ τούτου, η πιθανότητα να πάει σε 2ο γύρο, όπως η Τζόρτζια, είναι πολύ μεγάλη.

Στον αντίποδα στην Αριζόνα, ο Δημοκρατικός υποψήφιος εξασφαλίζει με άνεση την έδρα. Με καταμετρημένο το 78% των ψήφων, συγκεντρώνει ποσοστό 51,4%, έναντι 46,4% του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για τυπική διαδικασία και ότι οι Δημοκρατικοί έχουν εξασφαλίσει μία ακόμη έδρα στη Γερουσία.

Εν κατακλείδι, η μάχη στην παρούσα φάση για τη Γερουσία, θα ολοκληρωθεί με «ισοπαλία» 49-49 ανάμεσα σε Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα θα κριθούν στον 2ο γύρο στην Τζόρτζια και ενδεχομένως στη Νεβάδα, με τα σενάρια να είναι όλα ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.