ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γερμανός ΥΠΑΜ: «Σχεδιάζουμε να παραδώσουμε τα άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία μέχρι τα τέλη Μαρτίου»

Η Γερμανία επιβεβαίωσε χθες Τετάρτη ότι θα παραδώσει 14 από τα Leopard 2A6 που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας στην Ουκρανία

Γερμανός ΥΠΑΜ: «Σχεδιάζουμε να παραδώσουμε τα άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία μέχρι τα τέλη Μαρτίου»

Η Γερμανία σχεδιάζει να παραδώσει τα άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας.

«Θα παραδώσουμε τα Leopard μας το αργότερο μέχρι τα τέλη Μαρτίου», είπε ο Μπόρις Πιστόριους κατά την επίσκεψή του σε κέντρο εκπαίδευσης των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων στο Άλτενγκράμποβ της Κάτω Σαξονίας.

Ερωτηθείς κατά πόσον η σχεδιαζόμενη ημερομηνία παράδοσης των Leopard θα είναι έγκαιρη, ώστε να ενισχυθεί η Ουκρανία ενόψει της αναμενόμενης ρωσικής εαρινής επίθεσης ο Γερμανός υπουργός Άμυνας είπε ότι εξ όσων γνωρίζει, «δεν θα είναι πολύ αργά».

Η Γερμανία επιβεβαίωσε χθες Τετάρτη ότι θα παραδώσει 14 από τα Leopard 2A6 που διαθέτουν οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας στην Ουκρανία μετά από διπλωματικές πιέσεις εβδομάδων στην κυβέρνηση του Όλαφ Σολτς.

Ερωτηθείς ο Πιστόριους γιατί χρειάστηκε τόσο διάστημα η Γερμανία να ανακοινώσει την παράδοση των αρμάτων μάχης, ο Πιστόριους απάντησε: «Δεν διστάσαμε, διαπραγματευτήκαμε με τους συμμάχους μας, μιλήσαμε με τους εταίρους και φίλους μας ως προς το τι θα ήταν καλύτερο να κάνουμε τώρα κι αυτό παίρνει χρόνο. Δεν είναι μια απόφαση εύκολη, σαν να παραγγέλνεις κάτι από το Διαδίκτυο, ή να στείλεις κάτι σε κάποιον. Εδώ μιλάμε για πόλεμο, είναι θέμα εμπιστοσύνης, θέμα συμμαχίας», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.