Η Παλαιστίνη καλεί το Ισραήλ για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Ο Μαχμούντ Αμπάς καταδίκασε την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το Ισραήλ

Η Παλαιστίνη καλεί το Ισραήλ για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων

Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος, Μαχμούντ Αμπάς, δήλωσε σήμερα ότι η έκκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Γιαΐρ Λαπίντ, για λύση δύο κρατών είναι μια θετική εξέλιξη, αλλά τόνισε ότι η απόδειξη θα είναι η επιστροφή στις διαπραγματεύσεις.

«Η πραγματική δοκιμασία της αξιοπιστίας και της σοβαρότητας αυτής της στάσης είναι η ισραηλινή κυβέρνηση να επιστρέψει αμέσως στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είπε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, παράλληλα, καταδίκασε την κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.