ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κρεμλίνο: «Ο Β.Πούτιν δεν θα επισκεφθεί την Τουρκία πριν τις προεδρικές εκλογές»

«Δεν υπάρχει χρόνος πριν από τις εκλογές. Το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι αρκετά σφιχτό« δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ

Κρεμλίνο: «Ο Β.Πούτιν δεν θα επισκεφθεί την Τουρκία πριν τις προεδρικές εκλογές»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα επισκεφθεί την Τουρκία πριν από τις προεδρικές εκλογές του Μαρτίου. 

«Δεν υπάρχει χρόνος πριν από τις εκλογές. Το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι αρκετά σφιχτό για τον πρόεδρο και ο κ. Ερντογάν είναι, επίσης, πολυάσχολος», δήλωσε ο Πεσκόφ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο συνάντησης των προέδρων της Ρωσίας και της Τουρκίας πριν από τις εκλογές στη Ρωσία.

Σημειώνεται πως οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία είναι προγραμματισμένες για το διάστημα 15-17 Μαρτίου. Σε περίπτωση που δεν αναδειχτεί νικητής (απαιτείται τουλάχιστον το μισό των ψήφων), θα πραγματοποιθεί επαναληπτικός γύρος στις 7 Απριλίου.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να του ευχηθεί για τα σημερινά γενέθλιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας σημειώνεται ότι κατά την συνομιλία ο Βλαντίμιρ Πούτιν ευχαρίστησε τον Τούρκο πρόεδρο για τη συμβολή του στην πρόοδο των σχέσεων Τουρκίας-Ρωσίας σε φιλική βάση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.