ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μόσχα: «Αν Φινλανδία-Σουηδία μπουν στο ΝΑΤΟ τότε θα αποκαταστήσουμε την ισορροπία»

«Δεν μπορεί να γίνεται λόγος για οποιοδήποτε αποπυρηνικοποιημένο καθεστώς για τη Βαλτική» λέει ο Ν.Μεντβέντεφ

Μόσχα: «Αν Φινλανδία-Σουηδία μπουν στο ΝΑΤΟ τότε θα αποκαταστήσουμε την ισορροπία»

Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα το ΝΑΤΟ πως, αν η Σουηδία και η Φινλανδία ενταχθούν στη στρατιωτική συμμαχία, τότε η Ρωσία θα πρέπει να ενισχύσει τις άμυνές της και πως δεν θα μπορεί πλέον να γίνεται λόγος για μια «αποπυρηνικοποιημένη» Βαλτική.

Ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην πρωθυπουργός, Ντμίτρι Μεντβέντεφ μίλησε για ανάγκη ενίσχυσης των βορειοδυτικών συνόρων της Ρωσίας με τη Φινλανδία και προειδοποίησε τις βαλτικές χώρες πως η χώρα του θα πρέπει να αποκαταστήσει τις ισορροπίες.

«Εάν η Σουηδία και η Φινλανδία ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, το μήκος των χερσαίων συνόρων της συμμαχίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία θα υπερδιπλασιαστεί. Φυσικά, αυτά τα σύνορα θα πρέπει να ενισχυθούν.

Ενισχύστε σοβαρά την ομάδα των επίγειων δυνάμεων και της αεράμυνας, αναπτύξτε σημαντικό ναυτικό δυνάμεις στα ύδατα του Κόλπου της Φινλανδίας.

Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα γίνεται πλέον λόγος για μη πυρηνικό καθεστώς της Βαλτικής και η ισορροπία πρέπει να αποκατασταθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι τώρα, η Ρωσία δεν έχει λάβει τέτοια μέτρα και δεν επρόκειτο να τα λάβει. Μόνο εάν αναγκαστούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.