
Σε νέα ανάρτησή στο X, προχώρησε ο Elon Musk επαναλαμβάνοντας την έντονη κριτική στον σκηνοθέτη Christopher Nolan για την επερχόμενη ταινία του βασισμένη στην Οδύσσεια του Ομήρου.
Σύμφωνα με τον Μασκ ο Νόλαν αλλοίωσε σημαντικά στοιχεία του κλασικού έπους με σκοπό να πληροί τα κριτήρια της Ακαδημίας για υποψηφιότητα στα Όσκαρ.
Chris Nolan desecrated the Odyssey so that he would be eligible for an Academy Award …
— Elon Musk (@elonmusk) May 15, 2026
Η λέξη βεβήλωση που χρησιμοποίησε ο Μασκ δείχνει την έντονη δυσαρέσκειά του, θεωρώντας ότι η ταινία αλλοιώνει την ιστορική και πολιτιστική ουσία του έργου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.