ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα γκάφα από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν: Ζήτησε από τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου να μην εισβάλει στην… Χάιφα! (βίντεο)

Η Χάιφα είναι η μεγαλύτερη πόλη στο βόρειο Ισραήλ!

Νέα γκάφα από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν: Ζήτησε από τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου να μην εισβάλει στην… Χάιφα! (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, προχώρησε σε μια ακόμα γκάφα, καθώς μπέρδεψε τη μεγαλύτερη ισραηλινή πόλη στο βόρειο Ισραήλ, τη Χάιφα με τη… Ράφα και ζήτησε από τον πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου να μην εισβάλει!

Ο 81χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε τη γκάφα όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Reshad Hudson του Nexstar Media σχετικά με το σχέδιό του να κερδίσει ξανά φιλοπαλαιστίνιους ψηφοφόρους στον απόηχο του πολέμου του Ισραήλ εναντίον της Χαμάς.

«Συναντιέμαι μαζί τους, νούμερο ένα», είπε ο Μπάιντεν.

«Νούμερο δύο, ξεκαθάρισα ότι πρέπει να αυξήσουμε κατά πολύ την ποσότητα τροφής, νερού και υγειονομικής περίθαλψης που πηγαίνει στη Γάζα».

«Και το ξεκαθάρισα στους Ισραηλινούς, μην προχωρήσετε στη Χάιφα», πρόσθεσε, προφανώς εννοώντας την Ράφα!

Είναι πολύ ανησυχητικό ένας άνθρωπος με τόσα προβλήματα πλέον στις νοητικές του διεργασίες να είναι πρόεδρος της μίας εκ των δύο μεγαλύτερων πυρηνικών δυνάμεων του πλανήτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.