ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ε.Μακρόν συνεχάρη τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Γαλλία και Τουρκία έχουν να αντιμετωπίσουν μαζί τεράστιες προκλήσεις»

«Με τον πρόεδρο Ερντογάν θα συνεχίσουμε να προχωρούμε μπροστά», τονίζει

Ο Ε.Μακρόν συνεχάρη τον Ρ.Τ.Ερντογάν: «Γαλλία και Τουρκία έχουν να αντιμετωπίσουν μαζί τεράστιες προκλήσεις»

Σε μια σειρά προκλήσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν μαζί η Γαλλία και η Τουρκία αναφέρεται σε ανάρτηση του ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος συνεχάρη τον Ταγίπ Ερντογάν για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές.

«Η Γαλλία και η Τουρκία έχουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τεράστιες προκλήσεις. Την επιστροφή της ειρήνης στην Ευρώπη, το μέλλον της ευρωατλαντικής μας συμμαχίας, τη Μεσόγειο Θάλασσα. Με τον πρόεδρο Ερντογάν, τον οποίο συγχαίρω για την επανεκλογή του, θα συνεχίσουμε να προχωρούμε μπροστά», γράφει στα γαλλικά και τα τουρκικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.