ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Δημοκρατικοί θέλουν να κάνουν «Αμερικανούς» 11 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες ενόψει των εκλογών του 2024

Τι δήλωσε ο επικεφαλής της Γερουσίας Τσαρλς Έλις Σούμερ

Οι Δημοκρατικοί θέλουν να κάνουν «Αμερικανούς» 11 εκατομμύρια παράνομους μετανάστες ενόψει των εκλογών του 2024

Σε μία τρομακτική παραδοχή προχώρησε ο Τσαρλς Έλις Σούμερ οποίος είναι Γερουσιαστής των Δημοκρατικών για την πολιτεία της Νέας Υόρκης από 1999 και είναι επικεφαλής τους στην Γερουσία από τo 2021 όπου διατηρούν την πλειοψηφία, ο οποίος ζήτησε να δοθεί η αμερικανική υπηκοότητα στα 11 εκατομμύρια παράνομων μεταναστών που διαβιούν στις ΗΠΑ αυτή την στιγμή!

Η αιτιολόγησή του ήταν πως «χρειαζόμαστε εργάτες και ο αμερικανικός πληθυσμός δεν αναπαράγεται από μόνος του στο ίδιο επίπεδο που πρέπει» αλλά η αλήθεια είναι ότι πίσω από την πρόταση κρύβονται οι εκλογές του 2024 τις οποίες οι Δημοκρατικοί έχουν καταλάβει πως δεν θα τις κερδίσουν εάν δεν κάνουν μία «τονωτική ένεση» νέων ψηφοφόρων.

Ο συγκεκριμένος ως εκ των πιο υψηλόβαθμων στελεχών των Δημοκρατικών εκφράζει την πολιτική της κυβέρνησης Μπάιντεν και των εξτρεμιστικών κύκλων που βρίσκονται από πίσω της.

Οι Δημοκρατικοί ποτέ δεν έκρυψαν την επιλογή τους να «αμερικανοποιούν» εύκολα όσους παράνομους μετανάστες εισέρχονται στην χώρα επιδιώκοντας έτσι να αυξήσουν την δική τους εκλογική δύναμη με την αλλοίωση του αμερικανικού πληθυσμού.

Άλλωστε αν η πλειοψηφία του είναι πάντοτε «νατουραλιζέ αλλοδαποί» αυτό θα σημαίνει πως οι Δημοκρατικοί θα κερδίζουν συνεχώς.

Ωστόσο αυτό το σχέδιο δεν τους βγαίνει όπως θα ήθελαν καθώς οι παλιότερες γενιές αλλοδαπών που πλέον έχουν ενσωματωθεί στην αμερικανική κοινωνία ως Αμερικανοί δεν θέλουν και οι ίδιοι να έρθουν νέοι αλλοδαποί στη χώρα και έχουν στραφεί στο ρεπουμπλικανικό κόμμα το οποίο και ψηφίζουν.

Ένα απλό παράδειγμα είναι οι ψηφοφόροι του Ρεπουμπλικανού Ρον Ντε Σάντις ο οποίος έχει μεγάλη διείσδυση στις καθολικές μειοψηφίες τον Λατίνων, φυσικά και λόγω της συζύγου του που είναι Πορτορικανή.

Φυσικά είναι περιττό να πούμε πως όποια τάση επικρατεί στις ΗΠΑ, μετά επικρατεί και στην υπόλοιπη Δύση.

Ανοιχτά σύνορα οι ΗΠΑ, ανοιχτά και στην ΕΕ (και Ελλάδα)…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.