Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Στο προσκήνιο ξανά ο Ν.Σαρκοζί: «Δεν υπάρχει άλλη λύση από την διάλυση της κυβέρνησης»

Το εξέφρασε στον Ε.Μακρόν

Στο προσκήνιο ξανά ο Ν.Σαρκοζί: «Δεν υπάρχει άλλη λύση από την διάλυση της κυβέρνησης»

Η Γαλλία μετράει μέρες για την ψήφο εμπιστοσύνης την οποία, όπως φαίνεται, δε θα λάβει ο Φρανσουά Μπαϊρού και γνώμη για το θέμα διατύπωσε ο πρώην πρόεδρος της χώρας, Νικολά Σαρκοζί.

«Η πρωτοβουλία του Φρανσουά Μπαϊρού είναι μια μορφή πολιτικής αυτοκτονίας», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε σήμερα Τρίτη στην εφημερίδα Le Figaro.

«Ήταν ένα πράγμα να συμμετέχεις σε μια κυβέρνηση συνασπισμού χωρίς κοινή πλατφόρμα για να αποτρέψεις την άκρα αριστερά από το να έρθει στην εξουσία (…) αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να ψηφίζεις υπέρ της εμπιστοσύνης εκ των προτέρων, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος ο γαλλικός λαός να το ερμηνεύσει ως λευκή επιταγή», πρόσθεσε ο πρώην αρχηγός του γαλλικού κράτους, καταδικασμένος στο παρελθόν για απόπειρα δωροδοκίας δικαστή και αδικαιολόγητα έξοδα για πολιτική εκστρατεία.

Ο Σαρκοζί γνωστοποίησε πως έχει εκφράσει στον ίδιο τον Εμανουέλ Μακρόν την πεποίθησή του πως «δε θα υπάρξει άλλη λύση από τη διάλυση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.