ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τζο Μπάιντεν: Πάλι «στα χαμένα» ο Αμερικανός πρόεδρος – Εκνεύρισε ακόμη και τον βασιλιά Κάρολο!

Έσπασε και το πρωτόκολλο πιάνοντας τον Βρετανό μονάρχη από το… χέρι

Τζο Μπάιντεν: Πάλι «στα χαμένα» ο Αμερικανός πρόεδρος – Εκνεύρισε ακόμη και τον βασιλιά Κάρολο!

Ο Τζο Μπάιντεν κατάφερε ακόμη και να εκνευρίσει τον βασιλιά Κάρολο κατά τη συνάντησή τους στο Λονδίνο, με τον Αμερικανό πρόεδρο να εμφανίζεται «χαλαρός»  σαν να μην ήξερε που βρίσκεται,  ενώ ο χρόνος και οι απαιτήσεις του πρωτοκόλλου «έτρεχαν».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φάνηκε μάλλον απρόθυμος να τερματίσει τη συζήτηση που είχε με φρουρό κατά την επιθεώρηση του τιμητικού αγήματος, αναφέρει η Daily Mail. Ο Κάρολος φάνηκε μάλιστα να οργίζεται με τον φρουρό για αυτό το περιστατικό.

Μάλιστα, ο Μπάιντεν σχεδόν έσπασε το πρωτόκολλο πιάνοντας από το χέρι τον βασιλιά και βάζοντας το χέρι του στην πλάτη του Βρετανού μονάρχη!

Για άλλη μια φορά ο Μπάιντεν εμφανίστηκε αδύναμος, πιάνοντας το κιγκλίδωμα για να ανέβει σε μια μικρή εξέδρα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγο πριν είχε αφήσει τον Κάρολο να περιμένει μέχρι να κινηθεί το όχημά του μέσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.