ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επικό τρολάρισμα: Σέρβιραν ρώσικη σαλάτα σε χώρο συνεδρίασης του ΝΑΤΟ

Την έφαγαν και τους «έφαγε»

Επικό τρολάρισμα: Σέρβιραν ρώσικη σαλάτα σε χώρο συνεδρίασης του ΝΑΤΟ

Άφωνοι έμειναν αξιωματούχοι και δημοσιογράφοι που ανέμεναν την άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ κι άλλων ηγετών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ στο χώρο όπου γίνεται η σύνοδος κορυφής της Συμμαχίας στα περίχωρα της Μαδρίτης, όταν εντόπισαν τη «ρωσική σαλάτα» στην κορυφή του μενού με τα ορεκτικά.

Η ρωσική σαλάτα αποτελεί βασική επιλογή στα μενού ισπανικών εστιατορίων, αλλά η παρουσία της στην προκειμένη περίπτωση στο μενού του εστιατορίου Ifema προκάλεσε έκπληξη ενόψει μιας συνόδου όπου η Ρωσία αναμένεται, εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία, να ανακηρυχθεί βασική απειλή ασφάλειας στο νέο στρατηγικό δόγμα του ΝΑΤΟ.

«Ρωσική σαλάτα σε σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ; Εξεπλάγην λίγο από τη συγκεκριμένη επιλογή του πιάτου», σχολίασε ο δημοσιογράφος Ινιάκι Λόπεζ στο ισπανικό ΜΜΕ La Sexta.

«Για ορεκτικό ρωσική σαλάτα. Το πραγματικό μενού της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ», σχολίασε ένας άλλος,

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τη συγκυρία, η ρωσική σαλάτα στο χώρο συνεδρίασης του ΝΑΤΟ έγινε ανάρπαστη, όπως φαίνεται, μέσα σε λίγες ώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.