ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρωεκλογές: Σε ποιες χώρες αναμένεται να βγει πρώτη η Δεξιά

Τα πατριωτικά κόμματα είναι πιθανό να έρθουν πρώτα στις χώρες με τις ισχυρότερες οικονομίες

Ευρωεκλογές: Σε ποιες χώρες αναμένεται να βγει πρώτη η Δεξιά

Η δεξιά είναι κυρίαρχη σε ισχυρές ευρωπαϊκές οικονομίες.

Τα πατριωτικά κόμματα είναι πιθανό να έρθουν πρώτα στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Γαλλία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Πολωνία και τη Σλοβακία, και δεύτερα ή τρίτα στη Βουλγαρία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, τη Γερμανία, τη Λετονία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και τη Σουηδία.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, το κόμμα της Τζόρτζια Μελόνι αναμένεται να αυξήσει τον αριθμό των ευρωβουλευτών του σε 27 όπως και αυτό της Μαρίν Λεπέν και να κερδίσει τελικά 25 έδρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αυστρία, το εθνικιστικό Κόμμα της Ελευθερίας (FPÖ) πιθανόν να διπλασιάσει το σύνολο των ευρωβουλευτών του σε έξι, ενώ στη Γερμανία το δεξιό AfD ενδέχεται να διπλασιάσει την εκπροσώπησή του στο ευρωκοινοβούλιο, αποκτώντας 19 έδρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.