ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτοδικία στην Ιταλία: Πατέρας προσέλαβε εκτελεστές για να σκοτώσουν τον βιαστή της κόρης του

Αυτοδικία στην Ιταλία: Πατέρας προσέλαβε εκτελεστές για να σκοτώσουν τον βιαστή της κόρης του

Μία υπόθεση αυτοδικίας ερευνά η αστυνομία της Νάπολης στην Ιταλία προκειμένου να εξακριβώσει κατά πόσον ένας παιδεραστής, ο οποίος αφέθηκε πέρυσι ελεύθερος, έπεσε νεκρός από τα πυρά εκτελεστών, τους οποίους είχε προσλάβει ο πατέρας ενός από τα θύματά του.

Ο Τζουζέπε Ματαράτσο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις 19 του περασμένου Ιουλίου -ένα μήνα μετά την αποφυλάκισή του – στην πόλη Φράσο Τελεσίνο, περίπου 50 χλμ. βόρεια της Νάπολης. Ένα τζιπ σταμάτησε δίπλα στον 45χρονο και ένας εκ των επιβαινόντων τον ρώτησε για κάποια διεύθυνση προτού τραβήξει πιστόλι και τον εκτελέσει με πέντε σφαίρες.

Η αστυνομία συνέλαβε την περασμένη Παρασκευή δύο άτομα, τον 30χρονο Τζενερόζο Ναστάμ και τον 55χρονο Τζουζέπε Μασάρο, που πιστεύει ότι οδηγούσαν το τζιπ όταν έγινε η δολοφονία του Ματαράτσο. Η αστυνομία βρήκε το όπλο του εγκλήματος, αλλά δεν πιστεύει ότι κάποιος εκ των δύο συλληφθέντων πάτησε τη σκανδάλη και αναζητεί τον δράστη.

Οι επιθεωρητές της ερευνούν -αν και δεν έχουν συλλάβει ακόμη- κατά πόσον ενέχεται στο φόνο ο πατέρας ενός 15χρονου κοριτσιού που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά το θύμα και η οποία έθεσε τέρμα στη ζωή της το 2008 μετά την καταδίκη του Ματαράτσο σε ενδεκάμισι χρόνια κάθειρξης.

Ο εισαγγελέας Άλντο Πολικάστρο είπε σε ιταλικά ΜΜΕ ότι ο φόνος του Ματαράτσο έγινε «σίγουρα κατά παραγγελία για εκδίκηση» τονίζοντας ότι οι συλλήψεις των δύο ανδρών είναι μόνον η αρχή στην έρευνά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να συνδέει άμεσα τον πατέρα της 15χρονης με τους δύο συλληφθέντες, πράγμα που σημαίνει ότι μεσολάβησαν πιθανώς κάποια άλλα άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.