ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λονδίνο: Το μπαλόνι «Trump Baby» θα πετάξει και πάλι στον ουρανό της πρωτεύουσας

Λονδίνο: Το μπαλόνι «Trump Baby» θα πετάξει και πάλι στον ουρανό της πρωτεύουσας

Επανεμφάνιση στον αέρα του Λονδίνου θα κάνει το περιβόητο μπαλόνι «Trump Baby», τις ημέρες που θα βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο, αυτήν την εβδομάδα.

Το μπαλόνι είχε βρεθεί στο επίκεντρο των διαμαρτυριών κατά την περσινή επίσκεψη του Τραμπ, θα πετά κοντά στις περιοχές που θα βρίσκεται και φέτος.

Η φετινή επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου προβλέπει επίσημο δείπνο με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ομάδα πίσω από τις διαμαρτυρίες αφήνει να εννοηθεί ότι το μπαλόνι θα βρεθεί στον αέρα, κοντά στις περιοχές όπου θα βρεθεί ο Τραμπ στην διάρκεια της επίσκεψής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας κατά της επίσκεψης του Αμερικανού προέδρου έχουν μαζέψει ποσό 30.000 λιρών (38.000 δολαρίων) από ομάδες ακτιβιστών υπέρ της ανάληψης δράσης για το κλίμα, αλλά και υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.