
Η Ευρωπαϊκή Ένωση προετοιμάζει κυρώσεις κατά αμερικανικών εταιρειών εάν οι ΗΠΑ δεν αποσύρουν τις αξιώσεις τους στη Γροιλανδία.
Στο πλαίσιο αυτών των σχεδίων, η ΕΕ μπορεί να περιορίσει τις δραστηριότητες αμερικανικών τεχνολογικών γιγάντων, συμπεριλαμβανομένων των Google, X και Microsoft, στην επικράτειά της.
The European Union is preparing sanctions against American companies if the US does not withdraw its claims to Greenland.
As part of these plans, the EU may restrict the activities of US technology giants, including Google, X, and Microsoft, in its territory. In addition,… pic.twitter.com/dIWwZ7zL3O
— Chay Bowes (@BowesChay) January 11, 2026
Επιπλέον, οι αμερικανικές τράπεζες και χρηματοπιστωτικές εταιρείες ενδέχεται επίσης να υπόκεινται σε περιορισμούς.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.