ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μεγάλο «ενδιαφέρον»: Η επίτροπος Γιόχανσον… έπλεκε ξανά σε ομιλία της Φον ντερ Λάιεν (βίντεο)

Για να «συγκεντρώνεται»

Μεγάλο «ενδιαφέρον»: Η επίτροπος Γιόχανσον… έπλεκε ξανά σε ομιλία της Φον ντερ Λάιεν (βίντεο)

Η κάμερα έπιασε την Ίλβα Γιόχανσον να πλέκει ενώ άκουγε ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Σήμερα, Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η τελευταία συζήτηση για την κατάσταση της Ένωσης (SOTEU) πριν από τις εκλογές του επόμενου έτους.

Επικεφαλής της συνεδρίασης ήταν η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αλλά ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης κατέληξε να είναι κάποιος άλλος.

Ωστόσο, στο επίκεντρο βρέθηκε η Ίλβα Γιόχανσον, επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρώπης, καθώς πιάστηκε στα πράσα να… πλέκει ενώ η φον ντερ Λάιεν μιλούσε ενώπιον των πολιτικών.

Στην ομιλία της, η φον ντερ Λάιεν συνόψισε ένα προς ένα τα επιτεύγματα που επιτεύχθηκαν αυτά τα χρόνια σε θέματα όπως το περιβάλλον, η άμυνα, η ισότητα των φύλων, καθώς και οι μισθοί ή η οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της φον ντερ Λάιεν ενώπιον του Κοινοβουλίου, οι κάμερες κατέγραψαν την Ίλβα Γιόχανσον να πλέκει με βελόνες μια ροζ μάλλινη κάλτσα, ακούγοντας παράλληλα την ομιλία. Μάλιστα, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η κάμερα «πιάνει» το πλέξιμο της Γιόχανσον σε ομιλία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η στιγμή αυτή έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να λένε ότι η το πλέξιμο βοηθά στη συγκέντρωση. «Ένα σπουδαίο παράδειγμα ηγεσίας στην πράσινη μετάβαση», έγραψε κάποιος κάτω από το βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.