ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σεισμός στην Τουρκία: «Η ΕΕ εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της και είναι έτοιμη να βοηθήσει» λένε Ζ.Μπορέλ και Σ.Μισέλ

«Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τουρκίας και της Συρίας» ανέφεραν οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Σεισμός στην Τουρκία: «Η ΕΕ εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της και είναι έτοιμη να βοηθήσει» λένε Ζ.Μπορέλ και Σ.Μισέλ

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ, Ζοζέπ Μπορέλ εξέφρασε τη συμπαράσταση της ΕΕ στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, αλλά και την ετοιμότητα για παροχή βοήθειας μετά την σεισμική δόνηση.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του στο Twitter σημείωσε: «Καταστροφικός σεισμός ταρακούνησε την Τουρκία και τη Συρία σήμερα το πρωί, στοίχισε τη ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους και τραυμάτισε πολλούς άλλους. Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τουρκίας και της Συρίας. Η ΕΕ είναι έτοιμη να βοηθήσει».

«Η ΕΕ εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη της», τόνισε από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με ανάρτησή του.

«Με βαθιά λύπη άκουσα σήμερα το πρωί για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις πολλές οικογένειες που έχασαν ζωές και εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες», πρόσθεσε ο Μισέλ.

Τέλος, ο επικεφαλής του ΕΛΚ Μάνφρεντ Βέμπερ ανέφερε: «Οι σκέψεις μας είναι με τον λαό της Τουρκίας και της Συρίας μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε την περιοχή. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ευρώπη θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.