ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκάνδαλο Κατάρ: Γιατί δεν ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση για την Εύα Καϊλή;

Το Εφετείο θα εξετάσει αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι

Σκάνδαλο Κατάρ: Γιατί δεν ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση για την Εύα Καϊλή;

Η απόφαση για την αποφυλάκιση ή μη της Εύας Καϊλή, αναμένεται, όπως έγινε γνωστό μετά το τέλος της ακρόασής της στο εφετείο, την Παρασκευή, 3 Μαρτίου.

Η ακρόαση τόσο της Εύας Καϊλή όσο και του Μαρκ Ταραμπέλα για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, μετά την έφεση που είχαν ασκήσει.

Το εφετείο εξέτασε αν η Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση ή όχι σε μια «κεκλεισμένων των θυρών» ακρόαση.

Αν ο Παύλος Πολάκης διαγραφεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και ιδρύσει δικό του κόμμα, θα το ψηφίζατε;

  • Ναι (41%, 6.209 Votes)
  • Όχι (45%, 6.789 Votes)
  • Ίσως (10%, 1.459 Votes)
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ (4%, 651 Votes)

Σύνολο ψήφων: 15.108

Loading ... Loading ...

Γιατί δεν ανακοινώθηκε σήμερα η απόφαση

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, είναι συνήθης πρακτική του εφετείου να καθυστερεί τις αποφάσεις και να μην βγαίνουν την ίδια μέρα, καθώς οι εφέσεις εξετάζονται από τρεις, και όχι έναν, δικαστές, όπως γίνεται στις ακροάσεις.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η καθυστέρηση αυτή δε σημαίνει τίποτα για ενδεχόμενη αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή, ενώ οι χαμηλοί τόνοι που κράτησε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στις δηλώσεις του, φανερώνει μια αλλαγή στην υπεράσπισή της, δεδομένου ότι η βελγική κουλτούρα δε σηκώνει «πολλές φασαρίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.