ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΗΠΑ: Η στιγμή της σύλληψης της 19χρονης που κακοποίησε σεξουαλικά την 3χρονη κόρη του συντρόφου της (βίντεο)

Η κατηγορούμενη κλαίει με λυγμούς, καθώς οι αστυνομικοί τη συλλαμβάνουν

ΗΠΑ: Η στιγμή της σύλληψης της 19χρονης που κακοποίησε σεξουαλικά την 3χρονη κόρη του συντρόφου της (βίντεο)

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας και δείχνει ότι στιγμή της σύλληψης της 19χρονης που κακοποίησε σεξουαλικά την 3χρονη κόρη του συντρόφου της στις ΗΠΑ.

Η Άσλι Τσίτχαμ συνελήφθη την 22α Αυγούστου, ύστερα από καταγγελία ενός άνδρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Κάμερα σώματος ενός από τους αστυνομικούς που επιχείρησαν, κατέγραψε τη στιγμή της σύλληψης της γυναίκας. Η 19χρονη φαίνεται να ανοίγει την πόρτα στους αστυνομικούς του Stillwater, φορώντας μόνο ένα πουλόβερ.

Οι αστυνομικοί λένε στην Τσίτχαμ ότι συλλαμβάνεται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, με εκείνη να απαντά: «Ανήλικη; Θεέ μου». Η κατηγορούμενη, η οποία φέρεται να είχε κάνει αίτηση για δουλειά σε τοπικό δημοτικό σχολείο, αρχίζει στη συνέχεια να κλαίει με λυγμούς, καθώς οι αστυνομικοί τη συλλαμβάνουν.

Οι υποψίες του πατέρα της 3χρονης και ο έλεγχος

«Ο άνδρας αποκάλυψε ότι γνώρισε πρόσφατα μία κοπέλα στο διαδίκτυο από την περιοχή της Οκλαχόμα. Έγιναν ζευγάρι και η κοπέλα μετακόμισε στο σπίτι του. Ενώ εκείνη κοιμόταν, έψαξε το τηλέφωνό της και βρήκε ενοχλητικές εικόνες και βίντεο της τρίχρονης κόρης του», τονίσθηκε στην ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος.

Η Αστυνομία δεν αποκάλυψε ακριβώς τι είδους υλικό ανακαλύφθηκε στο τηλέφωνο, αλλά οι κατηγορίες κατά της Τσίτχαμ περιλαμβάνουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών και κατασκευή ή διανομή παιδικής πορνογραφίας.

Υπαστυνόμος ανέφερε αργότερα ότι ο άνδρας εξήγησε στους αστυνομικούς πως είχε ένα περίεργο προαίσθημα ότι η Τσίτχαμ, την οποία είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο, «κάτι σκάρωνε», μιλώντας στην Kansas City Star. Αυτό το προαίσθημα τον οδήγησε να ελέγξει το τηλέφωνο της συντρόφου του, ενώ εκείνη κοιμόταν και φέρεται να ανακάλυψε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είχε κακοποιήσει σεξουαλικά τη μικρή του κόρη.

«Ήταν όλα πολύ ύποπτα και ενοχλητικά, γι’ αυτό κάναμε τη σύλληψη εκείνη την ημέρα. Πολλοί από εμάς είμαστε γονείς, οι αστυνομικοί εδώ, αλλά και μέλη της κοινότητας. Αν είχατε αυτό το μικρό προαίσθημα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας», συμπλήρωσε. Η σύλληψη της 19χρονης έγινε τη στιγμή που προετοιμαζόταν να προσληφθεί από το Δημοτικό Σχολείο Nicoma Park ως βοηθός καθηγητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του σχολείου επιβεβαίωσε ότι η διαδικασία πρόσληψης τερματίσθηκε αμέσως μετά τη σύλληψη της γυναίκας. «Η ύποπτη δεν εργάσθηκε ποτέ για την περιοχή, δεν έλαβε ποτέ μισθό και δεν έχει βρεθεί ποτέ με κανέναν από τους μαθητές μας», ανέφερε η ανακοίνωση, υπογράμμισε, μιλώντας στο τοπικό πρακτορείο KOCO.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.