ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΗΠΑ: Σταρ ριάλιτι ήταν παντρεμένος με 4 γυναίκες ταυτόχρονα – Μία εξ αυτών και η ετεροθαλής αδερφή του (φωτό)

Μόνο ένας από τους τέσσερις γάμους του είναι τυπικά επίσημος

ΗΠΑ: Σταρ ριάλιτι ήταν παντρεμένος με 4 γυναίκες ταυτόχρονα – Μία εξ αυτών και η ετεροθαλής αδερφή του (φωτό)

Η πολυγαμική οικογένεια του πρωταγωνιστή του «Sister Wives» Kody Brown βρίσκεται για άλλη μια φορά υπό διάλυση, καθώς άλλος ένας από τους πολλούς γάμους του κατέρρευσε.

Ο Kody, 53 ετών, έγινε διάσημος το 2010 χάρη στην επιτυχημένη εκπομπή του TLC «Sister Wives», η οποία κατέγραφε τη ζωή του με τις τέσσερις συζύγους του (συμπεριλαμβανομένης μιας που ήταν και ετεροθαλής αδελφή του), τις Meri, Janelle, Christine και Robyn, ενώ παράλληλα παρουσίαζε μερικές από τις πολλές δυσκολίες που προκύπτουν όταν είσαι παντρεμένος με πολλές γυναίκες ταυτόχρονα.

Αν και μόνο ένας από τους τέσσερις γάμους του είναι τυπικά επίσημος -το να έχεις περισσότερους από έναν συζύγους δεν είναι νόμιμο στις ΗΠΑ-, ο Kody αποκαλεί τις άλλες συντρόφους του «πνευματικές συζύγους του».

Για πάνω από μια δεκαετία οι πέντε τους έκαναν την παράξενη σχέση τους να λειτουργήσει, ζώντας σε τέσσερα διαφορετικά σπίτια στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, μαζί με τα κοινά 18 παιδιά τους.

Ωστόσο, στην πορεία ο Μορμόνος ριάλιτι σταρ και οι τέσσερις γυναίκες του αντιμετώπισαν μια σειρά από προβλήματα -τα οποία προέρχονταν από τη ζήλια για το ποια άρεσε περισσότερο στον Kody και οδήγησαν σε πικρές αντιπαλότητες μεταξύ των γυναικών για την προσοχή του-, τα οποία τέθηκαν σε κοινή θέα για να τα δει όλος ο κόσμος κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους των 17 σεζόν.

Αλλά στα τέλη του 2021 μια από τις συζύγους του, η Christine, σόκαρε τον κόσμο ανακοινώνοντας ότι απομακρύνεται από την οικογένεια και χωρίζει επίσημα από τον Kody, αφού η αυξανόμενη ένταση για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στην τέταρτη σύζυγό του, τη Robyn, κορυφώθηκε.

Η Christine είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ήταν δυσαρεστημένη που ο Kody «εξυπηρετούσε» τις ανάγκες τής Robyn περισσότερο από τις άλλες συζύγους και ότι «δεν ένιωθε πια ξεχωριστή».

Και τώρα, μια δεύτερη από τις συζύγους του, η Janelle, επέλεξε επίσης να εγκαταλείψει τον Μορμόνο ριάλιτι σταρ, αφού είπε ότι άρχισε να αισθάνεται πως η σχέση της με τον Kody είχε γίνει «πατριαρχία».

Ο Kody παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο, Meri, το 1993, αλλά πρόσφατα παραδέχτηκε πως «δεν θέλει να έχει σχέση μαζί της πια».

Η δεύτερη σύζυγος του Kody, η ετεροθαλής αδελφή του Janelle, μπήκε στο προσκήνιο το 1993, αλλά πρόσφατα ανακοίνωσε τον χωρισμό τους, μήνες αφότου είπε ότι «δυσκολευόταν να του δείξει σεβασμό».

Η τρίτη σύζυγος του Kody, η Christine, μπήκε στην οικογένεια το 1995, αλλά τερμάτισαν τη σχέση τους το 2021, αφού η Christine είπε ότι έγινε «δυστυχισμένη, ζηλιάρα και θυμωμένη».

Ο Kody παντρεύτηκε την τέταρτη σύζυγό του, Robyn, το 2010, και φημολογείται ότι η «αφοσίωσή» του στη Robyn είναι αυτή που οδήγησε στον χωρισμό του από την Christine – κάτι που η Robyn χαρακτήρισε «πραγματικά οδυνηρό» για εκείνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.