ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιράν: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Αθλητισμού – Ένας νεκρός (φωτό-βίντεο)

Το ελικόπτερο που μετέφερε 12 άτομα, συνετρίβη στην επαρχία Κερμάν στο νότιο-κεντρικό Ιράν

Ιράν: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον υπουργό Αθλητισμού – Ένας νεκρός (φωτό-βίντεο)

Ένα ελικόπτερο που μετέφερε 12 επιβάτες, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός αθλητισμού του Ιράν Χαμίντ Σατζαντί, συνετρίβη στο νότιο-κεντρικό Ιράν την Πέμπτη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα άτομο, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Το ελικόπτερο συνετρίβη καθώς ετοιμαζόταν να προσγειωθεί στο αθλητικό συγκρότημα της Μπαφτ, μιας μικρής πόλης στην επαρχία Κερμάν, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA επικαλούμενο αυτόπτη μάρτυρα.

https://twitter.com/cop_american/status/1628764337845280768

Το IRNA ανέφερε ότι η κατάσταση του υπουργού είναι «καλή».

Τα αίτια της συντριβής ερευνώνται, ανέφερε το IRNA επικαλούμενο τον κυβερνήτη της Κερμάν.

Τον Ιανουάριο, η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε κυρώσεις (και) στον Σατζαντί για την καταστολή από την Τεχεράνη των διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος που ακολούθησαν τον θάνατο της Ιρανοκουρδής Μαχσά Αμινί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.