ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Κατάρρευση σε νεκροταφείο εξαιτίας της κακοκαιρίας – Φέρετρα και τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα (φωτό)

Συγγενείς των νεκρών ζήτησαν δικαστική παρέμβαση, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης

Ιταλία: Κατάρρευση σε νεκροταφείο εξαιτίας της κακοκαιρίας – Φέρετρα και τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα (φωτό)

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, στην κωμόπολη Σαντ Άγκατα Ντέι Γκότι της Κάτω Ιταλίας, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης, κατέρρευσε σήμερα τμήμα του τοπικού νεκροταφείου.

Κύρια αιτία του συμβάντος, όπως φαίνεται, είναι η αύξηση της στάθμης του νερού σε παραπόταμο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο νεκροταφείο.

Περίπου 20 φέρετρα και 80 τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα.

Αύριο Παρασκευή, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ξεκινήσει η επανατοποθέτησή τους στο νεκροταφείο.

«Σεβόμαστε τον πόνο των συγγενών των νεκρών, αλλά ζητάμε κατανόηση και τη μέγιστη δυνατή συνεργασία απ΄όλους, χωρίς άδικη απόδοση ευθυνών», δήλωσε ο δήμαρχος του Σαντ Άγκατα Ντέι Γκότι, Σαλβατόρε Ρίτσιο.

Πολλοί από τους συγγενείς των νεκρών ζήτησαν δικαστική παρέμβαση, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τη στιγμή που κάτοικοι είχαν επισημάνει εδώ και καιρό τα προβλήματα στην περιοχή του νεκροταφείου.

Δείτε φωτογραφίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.