ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κίνα: Influencer ήπιε επτά μπουκάλια αλκοόλ σε live μετάδοση και πέθανε

Το ποτό που ήπιε έχει περιεκτικότητα σε αλκοόλ από 30% έως 60%

Κίνα: Influencer ήπιε επτά μπουκάλια αλκοόλ σε live μετάδοση και πέθανε

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος influencer στην Κίνα αφού κατανάλωσε τουλάχιστον επτά μπουκάλια με αλκοόλ σε διαδικτυακό challenge.

Ο Sanqiange, όπως ήταν το παρατσούκλι του βρέθηκε νεκρός 12 ώρες μετά το livestreaming που έκανε στις 16 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης ο 34χρονος ήπιε τουλάχιστον επτά μπουκάλια με Μπαϊτζού, ένα κινέζικο ποτό με περιεκτικότητα σε αλκοόλ από 30% έως 60%.

Ο Sanqiange φέρεται να συμμετείχε στη διαδικτυακή πρόκληση με τίτλο ΡΚ με αντίπαλο έναν από τους δημιουργούς της. Στο συγκεκριμένο «παιχνίδι» οι νικητές κερδίζουν για δώρα ή αμοιβές ενώ οι ηττημένοι έχουν συνέπειες με τον 34χρονο να τιμωρείται πίνοντας αλκοόλ.

«Όταν τον βρήκε η οικογένειά του ήταν ήδη νεκρός, δεν πρόλαβε να καλέσει σε βοήθεια» δήλωσε στην εφημερίδα Shangyou News, φίλος του 34χρονου.

Το επίμαχο βίντεο το οποίο μεταδόθηκε στην κινεζική εκδοχή του TikTok, το Douyin, έχει «κατέβει» καθώς στη συγκεκριμένη πλατφόρμα απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ σε ζωντανή μετάδοση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.