ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξέφυγε η Χ.Κλίντον: Συνέκρινε τον Ν.Τραμπ με τον Χίτλερ

«Μια νέα θητεία του Ν.Τραμπ θα είναι το τέλος της χώρας μας όπως την ξέρουμε και δεν το λέω αυτό ελαφρά τη καρδία»

Ξέφυγε η Χ.Κλίντον: Συνέκρινε τον Ν.Τραμπ με τον Χίτλερ

Ο Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το υπουργείο Δικαιοσύνης για να προκαλέσει έρευνες στους πολιτικούς του αντιπάλους και σε όσους πρώην συμμάχους του, τον έχουν επικρίνει, σύμφωνα με όσα μετέδωσε προσφάτως η Washington Post.

Μάλιστα η αμερικανική εφημερίδα ανέφερε πως ο Τραμπ συζητά την επίκληση του νόμου περί εξέγερσης από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Αυτό σημαίνει ότι θα του επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει τον αμερικανικό στρατό στο εσωτερικό της χώρας για την καταστολή διαδηλώσεων και διαφωνιών.

Με βάση αυτό το δημοσίευμα η Χίλαρι Κλίντον, μιλώντας στην εκπομπή «The View» του ABC, συνέκρινε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Αδόλφο Χίτλερ και προειδοποίησε για τους κινδύνους από μια δεύτερη προεδρία Τραμπ, αν κερδίσει τις εκλογές του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως τόνισε, μια νέα θητεία του Τραμπ θα ήταν «το τέλος της χώρας μας όπως την ξέρουμε και δεν το λέω αυτό ελαφρά τη καρδία. Ο Χίτλερ εκλέχθηκε νόμιμα. Ξαφνικά κάποιος με αυτές τις δικτατορικές, τις αυταρχικές τάσεις, θα έλεγε: “Εντάξει, θα τους ρίξουμε, θα τους βάλουμε στη φυλακή”. Και συνήθως δεν το έλεγαν ανοιχτά. Ο Τραμπ μάς λέει τι σκοπεύει να κάνει. Να παίρνετε τα λόγια του τοις μετρητοίς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.