ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Τζόνσον: «Ηθικά αποκρουστική» πιθανή πίεση της Δύσης στην Ουκρανία να δεχτεί έναν «κακό συμβιβασμό»

Χώρες ζητούν κρυφά διαπραγματεύσεις;

Μ.Τζόνσον: «Ηθικά αποκρουστική» πιθανή πίεση της Δύσης στην Ουκρανία να δεχτεί έναν «κακό συμβιβασμό»

Οποιαδήποτε πίεση εκ μέρους των Δυτικών προς την Ουκρανία να αποδεχθεί έναν «κακό» συμβιβασμό με την Ρωσία θα ήταν «ηθικά αποκρουστικό», προειδοποίησε ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

«Η προώθηση μιας κακής ειρήνης στην Ουκρανία ισοδυναμεί με ενθάρρυνση του Πούτιν, με ενθάρρυνση όλων στον κόσμο όσοι πιστεύουν ότι η επίθεση ανταμείβεται», δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας.

«Θα ήταν σφάλμα και θα άνοιγε την πόρτα για περισσότερες συρράξεις, περισσότερη αστάθεια, περισσότερη αβεβαιότητα στον κόσμο και, κατά συνέπεια, περισσότερη οικονομική δυσπραγία», προειδοποίησε.

Ο Μπόρις Τζόνσον είπε ότι «γνωρίζει ότι ορισμένοι, όχι στην χώρα αυτή, αλλά αλλού, θεωρούν ότι το τίμημα για την υποστήριξη προς τους Ουκρανούς είναι πλέον πολύ υψηλό και ότι θα πρέπει να τους ενθαρρύνουν να δεχθούν ό,τι ζητάει ο Πούτιν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η εγκατάλειψη των Ουκρανών είναι ηθικά αποκρουστική», συνέχισε. «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα καταφέρει ποτέ να γονατίσει την Ουκρανία και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί, τόσο το καλύτερο. Και δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να επιτύχει μία μερική νίκη καταβροχθίζοντας ένα τμήμα της χώρας, όπως το έχει κάνει στο παρελθόν, κηρύσσοντας κατάπαυση του πυρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.