ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μιλάνο: Nεκρή 16χρονη που την καταπλάκωσε δέντρο την ώρα της κακοκαιρίας

Καταπλακώθηκε ενώ κοιμόταν μέσα στη σκηνή της

Μιλάνο: Nεκρή 16χρονη που την καταπλάκωσε δέντρο την ώρα της κακοκαιρίας

Μια κοπέλα δεκαέξι ετών έχασε την ζωή της σε κατασκήνωση προσκόπων κοντά στην πόλη Μπρέσια της Λομβαρδίας στην Ιταλία λόγω της κακοκαιρίας.

Η κοπέλα καταπλακώθηκε, ενώ κοιμόταν μέσα στην σκηνή της, από δέντρο που έπεσε εξαιτίας του σφοδρού ανέμου.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι εξέφρασε την αμέριστη αλληλεγγύη της στην οικογένεια της δεκαεξάχρονης.

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός δήλωσε: «Το κύριο θέμα είναι η ανάγκη παρεμβάσεων για την ενίσχυση των συνθηκών ασφαλείας σε όλες τις περιοχές της χώρας. Χρειάζονται μεγάλα ποσά και συχνά δεν υπάρχει άμεση θετική επίπτωση στην κοινή γνώμη. Όταν αποφεύγεται μια τραγωδία από φυσική καταστροφή, δεν το μαθαίνει κανείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη νύχτα, μια ακόμη νεροποντή έπληξε την περιοχή της ιταλικής συμπρωτεύουσας. Η κακοκαιρία συνεχίζει να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην περιφέρεια του Μιλάνου, με διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και στην λειτουργία του δικτύου δημοτικών συγκοινωνιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.