ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεκρή βρέθηκε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών (φώτο-βίντεο)

Σε ηλικία μόλις 43 ετών

Νεκρή βρέθηκε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών (φώτο-βίντεο)

Σε ηλικία 43 ετών βρέθηκε νεκρή η πασίγνωστη πορνοστάρ, Τζέσι Τζέιν. 

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι την βρήκε στο σπίτι της στην Οκλαχόμα και πιστεύεται ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Star η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών βρέθηκε δίπλα στον σύντροφο της Brett Hasenmueller, ο οποίος ήταν επίσης νεκρός.

Η τελευταία ανάρτηση της Jesse στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν στο Instagram πριν από περίπου 10 μήνες, ωστόσο οι θαυμαστές της έχουν γεμίσει τα σχόλια την τελευταία ώρα με «RIP» και heart emojis.

Η Jesse κατάφερε να κερδίσει 12 βραβεία και 53 άλλες υποψηφιότητες για ταινίες που συμμετείχε. Έγινε παγκοσμίως γνωστή επειδή συμμετείχε στην πρώτη mainstream ταινία πορνό που κέρδισε βαθμολογία R, που ονομάζεται Pirates.

Ο θάνατος της Jesse έρχεται και συμπληρώνει μια σειρά από πρόωρους θανάτους πορνοστάρ, όπως ο τραγικός θάνατος της 23χρονης, August Ames, που βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα πάρκο της Καλιφόρνια τον Δεκέμβρη του 2017.

H Ames ήταν από τις πιο επιτυχημένες στη βιομηχανία και ο θάνατος της ήρθε δύο μέρες μετά από ένα σκάνδαλο που προκλήθηκε όταν έγραψε στο Twitter: «Οποιαδήποτε με αντικαταστήσει αύριο, βιντεοσκοπείται με έναν άντρα που έχει κάνει γκέι πορνό, απλώς για να ξέρετε. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά οι ατζέντηδες για το ποιον εκπροσωπούν;».

Ένας άλλος θάνατος που σόκαρε τη βιομηχανία του πορνό, ήταν αυτός της 20χρονης, Oliva Nova, τον Μάρτη του 2017, η οποία πέθανε από μια σοβαρή λοίμωξη που εξαπλώθηκε στο νεφρό της.

Βρέθηκε μπρούμυτα στο κρεβάτι της στο Λας Βέγκας με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η Shyla Stylez πέθανε στον ύπνο της όταν ήταν 35 ετών, τον Νοέμβριο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2018, η Olivia Lua βρέθηκε νεκρή σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Δυτικό Χόλιγουντ. Ήταν ο πέμπτος θάνατος νεαρής πορνοστάρ μέσα σε μερικούς μόνο μήνες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.