ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ε.Μασκ καλεί τις χώρες «να μην εκχωρούν εξουσίες στον ΠΟΥ – Είναι τρομοκρατική οργάνωση» -Ιδού ποιοι μας οδήγησαν στα lockdown

Τρέχει και δεν φτάνει ο πρόεδρος του οργανισμού Γκ.Τέντρος: «Fake news»

Ο Ε.Μασκ καλεί τις χώρες «να μην εκχωρούν εξουσίες στον ΠΟΥ – Είναι τρομοκρατική οργάνωση» -Ιδού ποιοι μας οδήγησαν στα lockdown

Με ένα tweet του ο δισεκατομμυριούχος Ε.Μάσκ προειδοποιεί την παγκόσμια κοινότητα για τον ΠΟΥ μέσω της αναδημοσίευσης του Αυστραλού Γερουσιαστή Μάλκολμ Ρόμπερτς που μίλησε για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας χαρακτηρίζοντάς τον “τρομοκρατική οργάνωση”.

Ο Ε.Μάσκ λαμβάνει υπόψη την δήλωση του Αυστραλού και ζητά από τις χώρες (΄σ.σ. όπως η Ελλάδα) να μην εκχωρήσουν εξουσίες στον ΠΟΥ καθώς είναι μια “τρομοκρατική οργάνωση”.

Ο Μασκ, ο λογαριασμός του οποίου στο Twitter έχει περισσότερους από 132 εκατομμύρια ακολούθους, σχολίαζε το βίντεο που είχε αναρτήσει ο δεξιός Αυστραλός γερουσιαστής Μάλκολμ Ρόμπερτς, στο οποίο επέκρινε τον ΠΟΥ.

Τι δήλωσε ο Αυστραλός γερουσιαστής: 

“Η Αυστραλία δεν πρέπει να εκχωρήσει εξουσίες στον ΠΟΥ καθώς αποτελεί οργανισμό διαφθοράς που δημιουργεί δισεκατομμύρια για τον ιδιοκτήτη της Μ.Γκειτς, αλλά και επειδή ο Τέντρος είναι ο ο σκοτεινός “εκτελεστής” δεμένος στην τρομοκρατική οργάνωση”.

Ο ΠΟΥ σε βαθμό “πανικού” μίλησε για fake news τα οποία δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.