ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκός Οίκος: «Ο Τ.Μπάιντεν πάσχει από υπνική άπνοια και χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα οξυγόνωσης στον ύπνο του»

Μετά τα ερωτήματα που εμφανίστηκαν από τα σημάδια στο πρόσωπό του

Λευκός Οίκος: «Ο Τ.Μπάιντεν πάσχει από υπνική άπνοια και χρησιμοποιεί ειδικό μηχάνημα οξυγόνωσης στον ύπνο του»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιεί συσκευή παροχής συνεχούς θετικής πίεσης στους αεραγωγούς (CPAP), καθώς αντιμετωπίζει μακροχρόνια υπνική άπνοια, δήλωσαν αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου την Τετάρτη.

Οπως σημείωσε αξιωματούχος, ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποιεί τη συσκευή CPAP τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου του, σύμφωνα με το Reuters.

«Από το 2008, ο πρόεδρος έχει αποκαλύψει το ιστορικό του με υπνική άπνοια σε λεπτομερείς ιατρικές εκθέσεις. Χρησιμοποίησε μηχάνημα CPAP χθες το βράδυ, κάτι που είναι σύνηθες για ανθρώπους με αυτό το ιστορικό» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς.

Ο Μπάιντεν εθεάθη από τους δημοσιογράφους την Τετάρτη με σημάδια στο πρόσωπό του που έδειχναν ότι φορούσε κάποιου είδους ιμάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.