ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

O N.Τραμπ ανάρτησε βίντεο που έγινε viral: Το κεφάλι του προκαλεί έκλειψη ηλίου!

«Η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» αναφέρει χαρακτηριστικά

O N.Τραμπ ανάρτησε βίντεο που έγινε viral: Το κεφάλι του προκαλεί έκλειψη ηλίου!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ δημοσίευσε μια ευρηματική προεκλογική διαφήμιση στο Truth Social, όπου το κεφάλι του «παίζει» τον ρόλο της σελήνης εμποδίζοντας τον ήλιο να φανεί προκαλώντας έκλειψη.

Το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου και υπό τους ήχους δραματικής μουσικής (είναι η μουσική του Άλεξ Νορθ από την Οδύσσεια του διαστήματος).

Στο βίντεο πλήθη συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το ηλιακό γεγονός, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά, όταν μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του ήλιου.

Όμως, δεν είναι το φεγγάρι που προκαλεί το σπάνιο φαινόμενο. Είναι το περίγραμμα του κεφαλιού του Ντόναλντ Τραμπ.

Καθώς το κεφάλι του καλύπτει ολόκληρο τον ήλιο – δημιουργώντας τη δική του ηλιακή έκλειψη – μια φράση αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά.”

«Η διαφήμιση της έκλειψης ηλίου του Τραμπ εξοργίζει τους φιλελεύθερους που έχουν απολύτως μηδενική αίσθηση του χιούμορ», σημειώνει χρήστης του X.

Φυσικά, το βίντεο έγινε viral.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος με αυτόν το συμβολισμό ήθελε να δείξει πως η φετινή του πολιτική παρουσία θα επισκιάσει οποιοδήποτε άλλο γεγονός του 2024.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.