ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Παγώνει» το deal για το Twitter ο Ε.Μασκ – Δείτε γιατί

Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του

«Παγώνει» το deal για το Twitter ο Ε.Μασκ – Δείτε γιατί

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε με ανάρτησή του ότι «παγώνει» προσωρινά τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η συμφωνία αναστέλλεται προσωρινά εν αναμονή στοιχείων που θα υποστηρίζουν τον υπολογισμό ότι οι ψευδείς λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν πράγματι λιγότερο από το 5% των χρηστών.

Επισήμως, το Twitter υπολογίζει ότι οι ψεύτικοι λογαριασμοί αντιπροσωπεύουν λιγότερο από το 5% των χρηστών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανακοίνωση του Έλον Μασκ, όμως, βάζει ερωτηματικά στο κατά πόσον το ποσοστό αυτό ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Μασκ ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα ότι σκοπεύει να εξαγοράσει το Twitter έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ακόμη και πριν από τη σημερινή ανακοίνωση, η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας είχε πέσει 9 δισεκατομμύρια δολάρια κάτω από την τιμή προσφοράς του Μασκ, λόγω ανησυχιών για την εξέλιξη της συμφωνίας κα οτην πορεία της πλατφόρμας.

Σημειώνεται ότι ο ιδρυτής της Tesla έχει ήδη αποκτήσει ποσοστό άνω του 9% μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών.

Ωστόσο, η εν λόγω συμφωνία έχει προκαλέσει διάφορες συζητήσεις στο εσωτερικό της Tesla, της SpaceX και των υπόλοιπων εταιρειών του Μασκ, καθώς όλοι ανησυχούν μήπως ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος βάζει ακόμη ένα «καρπούζι στη μασχάλη του».

Ερωτηματικά προκύπτουν και για τον τρόπο χρηματοδότησης του deal, με τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο να προχωράει σε διαδοχικές πωλήσεις μετοχών της Tesla, προκειμένου να αυξήσει τη διαθέσιμη ρευστότητά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.