ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Περού: Γυναίκα… ξύπνησε στη μέση της κηδείας της & άρχισε να… χτυπά το φέρετρο

Η 36χρονη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα μέσα στο φέρετρο στο κοντινότερο νοσοκομείο

Περού: Γυναίκα… ξύπνησε στη μέση της κηδείας της & άρχισε να… χτυπά το φέρετρο

Η κηδεία μιας γυναίκας στο Περού, διακόπηκε όταν η ίδια, η οποία θεωρούνταν νεκρή, άρχισε ξαφνικά να χτυπά το καπάκι του φέρετρου, προσπαθώντας να τους δείξει ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Πρόκειται για την 36χρονη Ρόζα Ιζαμπέλ Κεσμπέντε Καλάκα την οποία είδαν έκπληκτοι οι συγγενείς της να τους κοιτάζει με ορθάνοιχτα τα μάτια αφού άνοιξαν το φέρετρο μετά τον θόρυβο.

Η 36χρονη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα μέσα στο φέρετρο στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου και συνδέθηκε με μηχάνημα υποστήριξης ζωής.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι είχε ακόμα ζωτικές λειτουργίες. Η κατάσταση της γυναίκας βελτιώθηκε ελαφρώς μετά την υποστήριξη που της προσφέρθηκε, δίνοντας ελπίδα ότι θα μπορούσε τελικά να επιβιώσει.

Όμως λίγες ώρες μετά, η υγεία της επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα τελικά να πεθάνει και επισήμως.

Η Ρόζα ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα το οποίο στοίχισε τη ζωή του κουνιάδου της και τραυμάτισε σοβαρά τα ανίψια της. Λίγο μετά το δυστύχημα και η ίδια θεωρήθηκε νεκρή με την κηδεία της να προγραμματίζεται για τις 26 Απριλίου στην πόλη Λαμπαίκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.