ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πορνοστάρ που «σαρώνει» στο OnlyFans δήλωσε ότι έχει μάνατζερ τον… πατέρα της! (φωτό)

Η Kimmy Granger μεταπήδησε στο χώρο των ταινιών πορνό όταν ήταν μόλις 20 ετών

Πορνοστάρ που «σαρώνει» στο OnlyFans δήλωσε ότι έχει μάνατζερ τον… πατέρα της! (φωτό)

Στη σχέση της με τον πατέρα της αναφέρθηκε η πορνοστάρ Kimmy Granger, η οποία αποκάλυψε ότι αν και αρχικά ο ίδιος δεν «έβλεπε με καλό μάτι» τις αποφάσεις της, τώρα πλέον είναι ο μάνατζέρ της!

Η Kimmy Granger άρχισε να εργάζεται ως στρίπερ, ωστόσο σύντομα μεταπήδησε στο χώρο των ταινιών πορνό, όταν ήταν μόλις 20 ετών. Σήμερα, επτά χρόνια αργότερα, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες παραγωγής, έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και «σαρώνει» στο OnlyFans. 

Η εντυπωσιακή πορνοστάρ φιλοξενήθηκε στο Unfiltered podcast της Holly Randall, στο οποίο μίλησε -μεταξύ άλλων- για τη σχέση με τον πατέρα της, από τη στιγμή που άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες πορνό.

«Ο μπαμπάς μου, όταν το έμαθε, ήταν στενοχωρημένος. Ήθελε να πεθάνει. Έλεγε “τι λάθος έκανα ως πατέρας;”. Κανένας μπαμπάς δεν το θέλει αυτό για τα παιδιά του. Τον ενόχλησε και του έδωσα τον χρόνο που χρειαζόταν…», είπε.

«Δεν θέλω ποτέ να σκεφτεί ότι μπήκα σε αυτόν τον χώρο για να τον πληγώσω… Μπήκα, γιατί το ήθελα πραγματικά και αισθάνομαι ότι είναι το σωστό για μένα. Μου αρέσει και αγαπώ αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της είναι πλέον τόσο υποστηρικτικός και έγινε ο μάνατζέρ της!

«Ήταν σαν το πορνό να έφερε τον μπαμπά μου και εμένα πιο κοντά», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.