ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: «Η Μόσχα θα απαντήσει αν το ΝΑΤΟ εμφανίσει βάσεις στη Φινλανδία»

«Είναι άλλο θέμα αν η υποδομή του ΝΑΤΟ εμφανιστεί στο έδαφος της Φινλανδίας»

Ρωσία: «Η Μόσχα θα απαντήσει αν το ΝΑΤΟ εμφανίσει βάσεις στη Φινλανδία»

Η Ρωσία «θα αναγκαστεί να λάβει κατάλληλα μέτρα ως αντίποινα» για να διασφαλίσει την ασφάλειά της, σε περίπτωση εμφάνισης μόνιμων στρατιωτικών βάσεων του ΝΑΤΟ στη Φινλανδία, με τη μορφή βαρέων επιθετικών όπλων κρούσης, ανέφερε ο Ρώσος πρέσβης στη σκανδιναβική χώρα, Πάβελ Κουζνέτσοβ.

«Είναι άλλο θέμα αν η υποδομή του ΝΑΤΟ εμφανιστεί στο έδαφος της Φινλανδίας με τη μορφή μόνιμων στρατιωτικών βάσεων, με τη μορφή βαρέων επιθετικών όπλων κρούσης, πυραυλικών συστημάτων κ.ο.κ., οπότε η Ρωσία θα αναγκαστεί φυσικά να λάβει τα απαραίτητα ανταποδοτικά, επαρκή μέτρα για να διασφαλίσει την ασφάλειά της», είπε ο Ρώσος πρέσβης στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού «Russia 24».

«Ελπίζω ότι η φινλανδική στρατιωτικοπολιτική, εξωτερική πολιτική πλευρά γνωρίζει καλά ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της ίδιας της Φινλανδίας», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.