ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σουηδία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν να αποκλειστεί το Ισραήλ από τη Eurovision

Το Ισραήλ βρίσκεται ένα βήμα από την έφοδο στη Ράφα

Σουηδία: Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν να αποκλειστεί το Ισραήλ από τη Eurovision

Χιλιάδες διαδηλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους του Μάλμε της Σουηδίας και ζητούν να αποκλειστεί το Ισραήλ από τη Eurovision.

Το Ισραήλ βρίσκεται ένα βήμα από την έφοδο στη Ράφα, εκεί όπου έχουν αποκλειστεί σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι.

Ο Νετανάχιου μάλιστα δήλωσε αποφασισμένος για επίθεση παρά τις διεθνείς παραινέσεις που ζητούν ψυχραιμία.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, πάνω από 5.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν κοντά στην αρένα που φιλοξενεί την Eurovision, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης.

Μεταλλικά οδοφράγματα έχουν τοποθετηθεί γύρω από την Malmo Arena, ενώ η αστυνομία φρουρεί τον χώρο και οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από ανιχνευτές μετάλλων πριν εισέλθουν στην αρένα. Οι τσάντες ελέγχονται και οι επισκέπτες επιτρέπεται να φέρουν μόνο μικρές τσάντες.

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη του Ισραήλ Eden Golan, θα ερμηνεύσει το τραγούδι της «Hurricane» στον δεύτερο ημιτελικό απόψε. Mάλιστα, κατά τη διάρκεια της πρόβας αποδοκιμάστηκε έντονα με το κοινό να φωνάζει συνθήματα όπως «Free Palestine» και να κυματίζει παλαιστινιακές σημαίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σουηδικές αρχές έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας και προετοιμάζονται για πιθανές αναταραχές, ενώ υπήρχε σημαντική αστυνομική παρουσία στην πλατεία Stortorget, όπως έδειξαν τα ζωντανά πλάνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.