ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ.Μπάιντεν: «Χάρη στη CIA προειδοποιήσαμε για τα σχέδια του Πούτιν στην Ουκρανία»

Σε ομιλία του στα κεντρικά γραφεία της διάσημης υπηρεσίας

Τ.Μπάιντεν: «Χάρη στη CIA προειδοποιήσαμε για τα σχέδια του Πούτιν στην Ουκρανία»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ευχαρίστησε το προσωπικό στα κεντρικά γραφεία της CIA επειδή προειδοποίησαν τον κόσμο για τα σχέδια του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία, χαιρετίζοντας την «αθόρυβη γενναιότητα» των κατασκόπων της Αμερικής.

Με αφορμή την 75η επέτειο από την ίδρυση της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA), ο πρόεδρος Μπάιντεν δήλωσε ότι γνωρίζει το έργο της εδώ και 52 χρόνια, αρχικά ως γερουσιαστής σε επιτροπή που συστάθηκε το 1975 για να ερευνήσει πειράματα ελέγχου του νου και άλλες καταχρήσεις από την υπηρεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε η CIA αποκάλυψαν τα σχέδια του Πούτιν και επέτρεψαν στην Ουάσινγκτον να προειδοποιήσει άλλες χώρες για τον επικείμενο πόλεμο, είπε ο πρόεδρος Μπάιντεν. «Χάρη στην απίστευτη δουλειά των επαγγελματιών της υπηρεσίας πληροφοριών, μπορέσαμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο για τα σχέδια του Βλαντίμιρ Πούτιν σχετικά με την Ουκρανία», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.