ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Titan: Το συγκινητικό «αντίο» των γιων του Χ.Χάρντινγκ που πέθανε στο υποβρύχιο

Ανέφεραν ότι ο πατέρας του ήταν ένας «επίμονος, σκληρά εργαζόμενος επιχειρηματίας»

Titan: Το συγκινητικό «αντίο» των γιων του Χ.Χάρντινγκ που πέθανε στο υποβρύχιο

Οι γιοι του δισεκατομμυριούχου Χάμις Χάρντινγκ που βρήκε τραγικό θάνατο στο υποβρύχιο Titan μίλησαν για πρώτη φορά δημόσια μέσω ανακοίνωσής τους για την απώλεια του πατέρα τους και το «αντίο» τους ήταν συγκινητικό.

Πιο συγκεκριμένα ο Χάμις Χάρντινγκ και η σύζυγός της Λίντα έχουν δύο γιους, τον Rory και τον Giles. Ο Χάρντινγκ είναι επίσης ο πατριός των δύο παιδιών που είχε από την προηγούμενη σχέση της, η γυναίκα του, της Λορένα και του Μπράιαν.

Ένας από τους γιους του Χάμις Χάρντινγκ, ο οποίος δεν κατονομαζόταν στη δήλωση που εκδόθηκε μέσω της εταρείας του δισεκατομμυριούχου, Action Aviation, ανέφερε ότι ο πατέρας του ήταν ένας «επίμονος, σκληρά εργαζόμενος επιχειρηματίας» και τόνιζε ότι «με ενέπνευσε περισσότερο από ό,τι θα μάθει κανείς».

Ο γιος του δισεκατομμυριούχου που βρήκε τραγικό θάνατο στο υποβρύχιο Titan κοντά στον Τιτανικό είπε επίσης: «Ο πατέρας μου ήταν ένας επίμονος, εργατικός επιχειρηματίας, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να είχα ζητήσει ποτέ. Με ενέπνευσε περισσότερο από ό,τι θα μάθει κανείς ποτέ. Μου δίδαξε πράγματα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και σήμαινε τα πάντα για μένα».

«Έφυγε αλλά δεν θα τον ξεχάσω ποτέ»

Και συνέχισε: «Όποιος γνώρισε ποτέ τον πατέρας μου θα επαινέσει τη χιουμοριστική του προσωπικότητα, την καθαρή εργασιακή του ηθική και τη συνεχή γενναιοδωρία του. Η ζωή μου θα είναι επιτυχημένη αν είμαι έστω και ο μισός άντρας που είναι. Ο πατέρας μου έφυγε αλλά δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Ο δεύτερος γιος του Χάμις Χάρντινγκ, ο οποίος επίσης δεν κατονομάστηκε στη δήλωση που εξέδωσε η Action Aviation, είπε ότι ο εκλιπών ήταν «αγαπημένος πατέρας, οικογενειάρχης και αποφασιστικός και ακούραστος επιχειρηματίας».

Όπως ανέφερε: «Σε όλους αυτούς τους τομείς, επιδίωκε συνεχώς να είναι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορούσε και δεν άφηνε τίποτα μισό. Ήταν γεμάτος σοφία και συμβουλές για τη ζωή, έκανε τον αδερφό μου και εμένα στους ανθρώπους που είμαστε σήμερα. Ήταν ένας ενεργητικός και χαρισματικός άνθρωπος που με το τεράστιο βάρος της προσωπικότητάς του σήκωνε και στήριζε τους πάντες γύρω του».

«Τον τραγικό χαμό του θα θρηνήσουμε όχι μόνο εγώ και η οικογένειά μου, αλλά όλοι όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν. Ο κόσμος είναι πολύ λιγότερος χωρίς τη μεγαλύτερη από τη ζωή παρουσία του και το αισιόδοξο πνεύμα του», κατέληξε ο γιος του Χάμις Χάρντινγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο μοιραίο υποβρύχιο πλοίο επέβαιναν επίσης ο 73χρονος Γάλλος πιλότος υποβρυχίων, Πολ Ανρί Ναρζολέ, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της OceanGate Expeditions, Στόκτον Ρας, ο Πακιστανός μεγιστάνας, Σαχζάντα Νταβούντ και ο γιος του Σουλεμάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.