ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το κατάφερε και αυτό: Αστυνομικός πήρε αποζημίωση επειδή έκανε σεξ με έξι συναδέλφους της

Η 28χρονη αστυνομικός απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2023

Το κατάφερε και αυτό: Αστυνομικός πήρε αποζημίωση επειδή έκανε σεξ με έξι συναδέλφους της

Η αστυνομικός από το Τενεσί Maegan Hall κατάφερε και κέρδισε αποζημίωση ύψους 500.000 δολαρίων καθώς κέρδισε την αγωγή που είχε καταθέσει μετά την απόλυσή της όταν αποκαλύφθηκε πως είχε κάνει σεξ με έξι συναδέλφους της.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη αστυνομικός απολύθηκε τον Ιανουάριο του 2023 επειδή έπειτα από ενδελεχή έρευνα αποκαλύφθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετούς αστυνομικούς στο τμήμα του προαστίου του Νάσβιλ. Ύστερα από αυτήν την έρευνα, κάποιοι από τους οποίους απολύθηκαν και άλλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Ευθύς αμέσως κατέθεσε αγωγή καθώς υποστήριξε ότι κακοποιήθηκε από τους συναδέλφους της. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο αρχηγός της αστυνομίας Burrel ‘Chip’ Davis και ο αρχιφύλακας Lewis Powell, ένας βετεράνος της αστυνομίας με 15 χρόνια υπηρεσίας.

Κατά την ανάκριση στο πλαίσιο της έρευνας, η Hall δήλωσε ότι είχε συμμετάσχει σε ερωτικά παιχνίδια τύπου “strip Uno”, είχε ανταλλάξει πικάντικες φωτογραφίες και είχε συμμετάσχει σε swing parties αλλαγής συντρόφων με συναδέλφους της.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της, η εν λόγω αστυνομικός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Έγινα ηλίθια, απελπίστηκα, υποθέτω, και οι άντρες είναι άντρες και θα χώσουν το πο@@ί τους σε οτιδήποτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διοικητικό συμβούλιο της πόλης ψήφισε 3-1 σε ειδική συνεδρίαση υπέρ του διακανονισμού της αγωγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.