ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Β.Πούτιν για τον θάνατο του Σ.Μπερλουσκόνι: «Ανεπανόρθωτη απώλεια»

Ο Ρώσος πρόεδρος ήταν ίσως, ο πρώτος ξένος ηγέτης που έστειλε στην ιταλική προεδρία τα συλλυπητήριά του

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Β.Πούτιν για τον θάνατο του Σ.Μπερλουσκόνι: «Ανεπανόρθωτη απώλεια»

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, τον οποίο χαρακτήρισε «αγαπητό πρόσωπο», «αληθινό φίλο» και «εξαιρετικό πολιτικό».

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε, παρακαλώ δεχθείτε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας για τον θάνατο του εξέχοντος Ιταλού πολιτικού Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Στη Ρωσία, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα μείνει στη μνήμη μας ως συνεπής και με αρχές υποστηρικτής της ενίσχυσης των φιλικών σχέσεων μεταξύ των χωρών μας. Είχε μια πραγματικά ανεκτίμητη προσωπική συμβολή στην ανάπτυξη αμοιβαία επωφελών ρωσο-ιταλικών συνεργασιών», δήλωσε ο Πούτιν.

Επιπλέον, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι ο Μπερλουσκόνι ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος γι’ αυτόν, ένας αληθινός φίλος, προσθέτοντας ότι θαύμαζε ειλικρινά τη σοφία του, την ικανότητά του να λαμβάνει διορατικές αποφάσεις, γι’ αυτό και ο θάνατός του αποτελεί ανεπανόρθωτη απώλεια και μεγάλη θλίψη.

«Σας ζητώ να μεταφέρετε τα λόγια ειλικρινούς συμπαράστασης και υποστήριξης στην οικογένεια και τους φίλους του Σίλβιο. Σας εύχομαι ψυχική δύναμη μπροστά σε αυτή τη σοβαρή απώλεια», πρόσθεσε ο Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.