«Στην αρχή νόμιζα ότι έπεσε πάνω μου γλάστρα»

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη στην Τουρκία, όταν ένα μωράκι σώθηκε από θαύμα. Στα πλάνα της κάμερας φαίνεται το παιδί ενός έτους να πέφτει με το κεφάλι από μπαλκόνι, αλλά να καταλήγει στην πλάτη ενός περαστικού και να σώζεται.

Ο συγκεκριμένος άνδρας κοιτούσε μια βιτρίνα καταστήματος, όταν το μωρό γλίστρησε ανάμεσα στα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε από τον πρώτο όροφο. Για καλή του τύχη έπεσε πρώτα πάνω στην πλάτη του και στη συνέχεια στο έδαφος.

Τρομαγμένος από το χτύπημα, ο άνδρας διαπίστωσε με έκπληξη ότι αυτό που είχε πέσει στην πλάτη του ήταν ένα μωράκι, το οποίο βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, η μητέρα του κατέβηκε και το μετέφερε στο εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα τοπικά τουρκικά Μέσα, το μωρό έπαιζε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όταν γλίστρησε μέσα από τα κάγκελα. «Στην αρχή νόμιζα ότι έπεσε πάνω μου γλάστρα. Όταν γύρισα όμως, είδα το παιδί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προσγειώθηκε στην πλάτη μου και μετά χτύπησε στο έδαφος. Είχε λίγο αίμα στο στόμα και στα δόντια», είπε ο “ήρωας” του περιστατικού.